Aceste trucuri te vor face aproximativ picioarele în mod clar

Vă rugăm să rețineți aceste sfaturi pentru a arata mai multe picioare frumoase vara asta

Acum, că vara este deja pe departe, e timpul pentru a alunga din dulapuri noastre de pantaloni scurți și fuste mini. Dar, pentru a purta aceste haine trebuie să poarte picioarele, și sunt sigur că, după luni de iarna, nu totul este bine, că le-ar plăcea.

Câteva sfaturi cu care pune picioarele la punct în această vară

27Pentru că unii picioare perfecte trebuie să fie suplu, hidratat, vopsit și fără urme de celulita. Pentru a face acest lucru, aici vă oferim câteva sfaturi cu care pune picioarele la punct în această vară.

Hidrateaza

Atât la exterior cât și în interior. După o iarnă rece este normal ca picioarele uscate, de aceea este important de a intensifica procedura de hidratare în timpul verii. Aplícate crema hidratanta, dacă aveți o protecție de la soare, chiar mai bine, atât dimineața, cât și seara înainte de culcare.

În plus, ca întotdeauna s-a spus, se recomandă să se bea cel puțin litri și jumătate de apă pe zi, pentru a tine bine hidratat din interior. Astfel, se elimină retenția de lichide, de obicei se acumuleze la nivelul picioarelor.

Exfoliaza

Pentru a arata mai multe picioare, comise în vara acestui an, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să păstreze în minte exfoliere. Actualizează pielea picioarelor cu aplicándote scrub pe pielea umeda cu miscari ascendente de la glezna. După acláralo cu apă rece, pentru a stimula circulatia sangelui.

Depila

Alege metoda este ideal pentru îndepărtarea părului va depinde de tipul și cantitatea de păr pe care îl aveți. Cuțite si ceara de albine sunt alternative, de acasă și de rutină, dar dacă te duci la o întâlnire de îndepărtare a părului sau lasere pod întotdeauna în mâinile de profesioniști și amintiți-vă că pielea nu ar trebui să fie de bronzare de cazare, și nu ar trebui să fie în soare până la patru zile după tratament.

Bronzare

Primele zile de căldură poate să-ți dea un pic de teama de a ieși pe stradă, picioarele atât de albe. În acest caz, puteți utiliza întotdeauna șervețele sau creme autobronceadoras, dar fără a depăși, pentru a obține ușor un indiciu de culoare, în timp ce soarele face același lucru.

Alte creme și tratamente

În afară de hidratare, de pe piață, veți găsi tratamente anti-celulită sau creme.: de grăsime, care vă va ajuta să uite pentru câteva picioarele perfecte.

28

La rochie

Alege pantofi confortabili și pantaloni sau fuste largi, astfel că hainele bine ce face dificilă circulația corpul și contribuie la retentia de lichide în organism.

Un Duș Rece

Caldura este unul dintre principalii inamici pielii noastre. În cele Duș, trece prin picioarele în apă rece timp de câteva minute. Toate, și veți observa, mai ușoare. În plus, apa rece ajută la tonifierea mușchilor și a face pielea mai netedă.

Tonifiere

O combinație de o dieta sanatoasa cu exercitii fizice, pentru a îmbunătăți starea de picioarele tale. Dacă nu aveți timp pentru a merge la sala de sport, puteți face unele exerciții la domiciliu, cum ar fi genuflexiuni sau urcă pe degetele de la picioare. Daca petreci multe ore stând la birou, încearcă să păstreze picioarele ceva mare și scoală-te, când a promova circulația sanguină.

Cunoscut Cosmetician
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.