Picioarele uluitoare în șase pași

În plus, hidratarlas, amintiți-vă că exercitarea este întotdeauna util, și veți primi, ca picioarele sa para, turnate și elastic. Dacă nu vrei să mergi la sala de sport, schimbă Lift pe scara

Cine nu vrea să fie ne-aproximativ picioarele interesant, stați literalmente de trafic pe drum. Și, deși există, ce să spun, unii au noroc că natura, curajos și generos, oferindu-le frumoase picioare; ceilalți muritori nu trebuie să renunțe, pentru ca picioarele tale sa arate spectaculos, pentru că puteți utiliza unele trucuri de frumusețe pentru a avea picioarele frumoase.

Astăzi vă vom spune cum să obțineți picioarele mai frumoase, și nu aveți nevoie, că pensarte trece dincolo de bisturiu.

Depilar și hidrata, pentru a avea ce picioare frumoase

25Nu mai rău dușman, aproximativ picioare frumoase, fără a fi depilar și pielea uscată. Prin urmare, nu uitați despre depilado. Selectați o metodă de îndepărtare a părului, care este mai ușor ți-ar fi; să te simți confortabil și nu deteriora pielea.

După ce, hidrateaza, hidrateaza picioarele tale, și tu mereu!!! Nu sunteți de vedere, chiar dacă te duci în pantaloni, nu oferindu-le un strat de crema hidratanta, acestea vor fi superbe.

Ascunde imperfectiunile pielii, cum ar fi cicatrici și steluțele

Nimeni nu spune că trebuie să confinarte în pantaloni, dacă doriți să lucirte cu un mini-fusta. Dacă aspectul picioarelor tale, din vina cicatrici sau ușoare defecte ale pielii, fără a lăsa să se simtă confortabil, preferă să poarte calde de ciorapi negri. Sunt foarte sexy, și nu uitați că sunt frumoase sau nu, cum ciorapi, pentru a arata picioarele, și doriți, cu condiția ca poti!!!

Și, dacă doriți o schimbare completă, există o mie de tratamente de îngrijire a pielii disponibile și rapid, care vă va ajuta, pete sau cicatrici.

Răsfățați-vă picioarele

La fel de elegante, cum arata, la atingere, foloseste o masca de fata care va sprijini humectadas și va da pielii aspectul lor sănătos și o nuanță de un partener pe pielea lor. Faceți acest lucru o dată pe săptămână; puteți servi un amestec fabricate cu iaurt natural si un pic de papaya, amestecate într-un blender.

Lăsați să stea timp de o jumătate de oră, apoi clătiți cu multă apă.

Dar, înainte de a… Exfoliaza pielea de la picioare, de asemenea, usuca in celulele de piele moartă, se aplică un pic de iaurt cu zahăr până la dumneavoastră o mască din iaurt și curat cu Mota bumbac cu apa rece, apoi aplica propriile măști, și vei arata la câteva picioare în filme!!!

Antrenează picioarele pentru a face un miracol

Exercitii simple, pot face mult pentru picioarele tale: tonificarlas și păstrați-le ferm, o pereche de picioare s-a dovedit. Deși nu se întâmple de la o zi la alta, permanența este nostru aliat, așa că, da, începe deja!

Sari, în timp ce vă aflați în casa de aproximativ cinci minute în fiecare zi, de lucru sau jogging, cel puțin, o jumătate de oră în fiecare zi, merg pe jos, atunci când este posibil, utilizați o bicicletă sau ieșiți la o plimbare în ea, întotdeauna se ridică în scări și, în practică, exerciții de aerobic. Dacă aveți de gând să plajă, merge foarte mult nisip.

26

Rochie și обувает, pentru a arata picioarele interesant

Unii folosesc deja haine pentru a arata picioarele. Știți deja că va oferi mai bine decât pentru a descoperi dacă picioarele tale nu sunt atât de bogate, dar ai de lucru la el, de ce s-ar aștepta să fie admirat? Utilizați fuste lungi cu fante, care arată, fără să ne spună, să profite de film, unele rochii lungi, enfunda picioarele în cizme înalte, ceea ce le face sa arate mai lungi și mai subțiri, cum ajung la încălțămintei cu tocuri înalte și subțiri.

Se odihnește, pentru a avea un fel de minunate picioarele

La sfârșitul zilei, dalas răgaz și vă va ajuta să verificați cât de bine te simți și cât de bine va arata peste ceva timp. Pune în mare, fie pe perete sau perne, acesta activeaza circulatia sangelui nu se recuperează de lichid și de a face ei arata cel mai bine… Și nu uitați, picioarele tale sunt deja frumoase, trebuie doar să faceți mai multe dintre ele.

Cunoscut Cosmetician
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.